Byt bostad med stil

Alla hatar det. Att bära en soffa från tredje våningen utan hiss, det blir svettigt, dammigt, smärtsamt och gör att man gärna drar sig för att flytta. Med en sådan syn på flytt kan det hända att man stannar kvar på ett ställe längre än vad man borde. Jag vill därför dela med mig av en flyttvision som är både bekväm och stilfull. Det börjar med att man bokar en flyttfirma och slutar med att man trivs i sin nya bostad, vad säger du om det?

Hörde jag ett rungande: Det blir för dyrt. (Med gnällig röst)

Låt mig möta det med ett: Nä! De blir de visst inte! (Med lika gnällig röst)

spara pengar med flyttfirmor Vi skulle kunna debattera detta i veckor men lyckligtvis är jag den enda som får uttrycka mig här så det kommer inte ta i närheten av så lång tid. Att anlita en flyttfirma för flytthjälp är de mest värdefulla man kan lägga pengar på. Det står jag för, nu och för alltid. Det är inte humant att flytta på egen hand, vi, Svenska medborgare behöver inte stå ut med sådant. De allra flesta av oss har åtminstone några tusenlappar undansparat som vi inte skulle märka om dem försvann.

Om man nu sitter i en verklig ekonomisk knipa och skall flytta med erixonflytt.se, man lever på socialbidrag, är beroende av cigaretter och vodka. Ja då förstår jag dig, du kan dra ihop ett gäng av dina bästa polare att flytta med. Alla som inte är i just denna situation: anlita flyttfirma, sluta vara dumsnål. Det kommer nya pengar, du jobbar ju!

Har du just vart på lång resa och bränt hela ditt sparkonto? Fråga om du inte kan jobba över ett par dagar i veckan inför din flytt så att du får ihop lite extra till att anlita en flyttfirma. Totalt sett behöver du inte jobba många timmar för att ha råd med flyttfirma, annars kommer du få ta av dina vänners och din familjs tid, och det på en lördag! Ytterst respektlöst när man likväl kan låta ett gäng professionella män (och/eller kvinnor) sköta flyttandet åt en. Då kan man istället bjuda in sin kära mor att hjälp av flyttfirmor göteborg med att sätta upp gardinstänger, samtidigt som man slipper slita på farsgubbens rygg.

Din bror kommer hata dig om du låter honom bära ett vitrinskåp i brant lutning. Tänk på det nästa gång du ringer upp en bekant med gråten i halsen och berättar att du skall flytta.